Erbjudande

Oavsett om du vill ha hjälp att bygga en ny webbplats från grunden eller göra en redesign av en befintlig så har du kommit rätt.

På 24HR har vi lång erfarenhet av alla faser inom webbutveckling. Vi kan göra allt från början till slut eller hoppa in i någon av de olika faserna (digital strategi, webbdesign, produktion, förvaltning).

Vi jobbar både ensamma eller med partners. Vi trivs både som solister och som delar i ett team. Ibland vill våra kunder bara ha hjälp med ny webbdesign, eller göra webbsajten responsiv, ibland integrera en ny produktdatabas. Ibland behöver det byggas helt nytt från grunden. Några av våra projekt

Affärskritiska webblösningar

Webben är för alltfler företag och organisationer en affärskritisk kanal. Det kan handla om att göra en vass företagspresentation, erbjuda information om produkter och tjänster, visa upp referenser, erbjuda ehandel, ge kunder inspiration, eller erbjuda service till kunder för att öka deras lojalitet. Listan på möjligheter med webben kan göras hur lång som helst.

Vi hjälper er komma fram till vad som är bäst för just ert företag. Sedan utvecklar vi lösningen till er. Oftast baserar vi det på ett publiceringsverktyg (CMS). Vi jobbar främst med WordPress, Sitecore och EPiServer.

Relaterade projekt: SOVA | Min Toyota | ZETA

Webbappar och PWA

Webbappar kan idag ersätta det som tills nyligen krävde minst två appar för att göra (en för Apples iOS och en för Android). Idag kan man med en webbapp, t.ex. - skanna räkningar för snabbare betalningar, - ta reda på var besökaren befinner sig via GPS:en, - skicka pushnotiser, - erbjuda off-line funktionalitet.

Med en webbapp kan du alltså erbjuda dina kunder funktionalitet via en webblänk (URL) som tidigare krävde att de installerade en app. Genom att lägga till en genväg på hemskärmen så får man dessutom samma snabba access till webbappen.

Samtidigt slipper du oroa dig för att din app tas bort på grund av förändringar i användaravtal, eller att användaren helt enkelt inte har plats till den på sin mobiltelefon.

Kontakta oss på 24HR så kan vi hålla ett förutsättningslöst möte där vi berättar om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med webbappar.

Relevant läsning: Vad är en PWA? | BankID-härvan

API:er

Vi kan API Med API:er gör man sin information och sina funktioner tillgängliga att användas i nya sammanhang och i nya kanaler. Man undviker redundant information och krånglig arkitektur. Vi tror att det här är det bästa sättet att framtidssäkra sina webblösningar.

På 24HR har vi byggt ett antal öppna API:er för allt från Absolut Vodka och Scan till Sverige (ja, landet Sverige). Vi använder oss också i hög grad av andras öppna API:er i lösningarna t.ex. Instagram, Facebook och vädertjänster. Vi är väl bekanta med teknik som används mycket i dessa sammanhang som t.ex. REST, Web Services och Micro Services.

Relaterade projekt: Absolute Drinks Database | Scan API | API för Sverige

UX

Bra UX är en iterativ process som kräver tid och erfarenhet, men framför allt en vilja att glädja sina besökare och en övertygelse om att det lönar sig att vara en god värd. 24HR har erfarna UX/UI profiler som kan vägleda er genom den här processen.

Vi har också den tekniska kunskap som krävs för att möta dagens allt kräsnare publik vad gäller sidor som laddar snabbt och rika interaktioner.

Relaterade projekt: Juiceblandare | Inomhuskartor | UX/ID samarbete

AMP

Googles nya teknik för att snabbt visa nyhetsartiklar - Accelerated Mobile Pages (AMP) - direkt i sökresultatssidan sveper fram över världen i rasande hastighet. Stora nyhetspublicister och e-handlare märker stora mätbara skillnader sedan de låtit “AMPa” sina sidor.

The Washington Post ökade antalet återvändande besökare med 23% och Resebolaget Wego ökade sin konverteringsgrad med 95% på mobil

– Källa

Vi på 24HR kan hjälpa ditt företag att publicera i detta nya format utan att du behöver byta ditt befintliga CMS eller e-handelsplattform.

Relevant läsning: Vad är AMP? | Vad är Headless CMS? | Snyggare sökresultat på Google

Utbildningar

Webbtekniken utvecklas i ett rasande tempo. Detta gör det svårt att hänga med när du har fullt upp att hålla koll på det som händer i din egen bransch, samtidigt som du ska se till att kunderna bemöts på bästa sätt i de digitala kontaktytorna.

Vi på 24HR hjälper gärna till med allt från lättsamma frukostföredrag om trender, till längre transformationsprojekt med en serie workshops. Vi har haft dragningar och workshops med ledningsgrupper, marknadsavdelningar, och - faktiskt - konkurrenter (de behöver också hjälp ibland). Vi tror nämligen på att det inkommande tidvattnet höjer alla båtar.

Relevant läsning: Web 101 | Digital Strategi | Digitaliseringen

Mobile first

Det fanns en tid när våra kunder höjde förvånat på ögonbrynen när vi sa att mobiltelefoner var minst lika viktiga som vanliga datorer. Nuförtiden vet alla att det är med mobilerna som vi interagerar mest med webben.

“Mobile first” handlar inte bara om att minska bredden på en webbsida, utan minst lika viktigt är att minska mängden data som behöver hämtas och visas för varje sida. Att snabba upp laddtider och att se till att knappar och menyer blir fingervänliga ingår också i konceptet.

Gränsen för vad som kan göras i en webbläsare flyttas fram hela tiden. Vi är nästan där att allt som tidigare krävde en “riktig” mobilapp nu kan göras med en vanlig webblösning. Nästa steg är att stora delar av en webblösning även kan fungera utan uppkoppling och skicka pushmeddelanden - precis som en app.

Relaterade projekt: Pulse | Storsätra Fjällhotell | ELO