Erbjudande

Oavsett om du vill ha hjälp att bygga en ny webbplats från grunden eller göra en redesign av en befintlig så har du kommit rätt.

På 24HR har vi lång erfarenhet av alla faser inom webbutveckling. Vi kan göra allt från början till slut eller hoppa in i någon av de olika faserna (digital strategi, webbdesign, produktion, förvaltning).

Vi jobbar både ensamma eller med partners. Vi trivs både som solister och som delar i ett team. Ibland vill våra kunder bara ha hjälp med ny webbdesign, eller göra webbsajten responsiv, ibland integrera en ny produktdatabas. Ibland behöver det byggas helt nytt från grunden. Några av våra projekt

Affärskritiska webblösningar

Webben är för alltfler företag och organisationer en affärskritisk kanal. Det kan handla om att göra en vass företagspresentation, erbjuda information om produkter och tjänster, visa upp referenser, erbjuda ehandel, ge kunder inspiration, eller erbjuda service till kunder för att öka deras lojalitet. Listan på möjligheter med webben kan göras hur lång som helst.

Vi hjälper er komma fram till vad som är bäst för just ert företag. Sedan utvecklar vi lösningen till er. Oftast baserar vi det på ett publiceringsverktyg (CMS). Vi jobbar främst med WordPress, Sitecore och EPiServer.

Relaterade projekt: Min Toyota | ZETA

API:er

Vi kan API Med API:er gör man sin information och sina funktioner tillgängliga att användas i nya sammanhang och i nya kanaler. Man undviker redundant information och krånglig arkitektur. Vi tror att det här är det bästa sättet att framtidssäkra sina webblösningar.

På 24HR har vi byggt ett antal öppna API:er för allt från Absolut Vodka och Scan till Sverige (ja, landet Sverige). Vi använder oss också i hög grad av andras öppna API:er i lösningarna t.ex. Instagram, Facebook och vädertjänster. Vi är väl bekanta med teknik som används mycket i dessa sammanhang som t.ex. REST, Web Services och Micro Services.

Relaterade projekt: Absolute Drinks Database | Scan API | API för Sverige

UX

Det är extremt viktigt att erbjuda en bra användarupplevelse på webben. Vårt beteende som besökare är flyktigt och om inte upplevelsen är i nivå med förväntningarna så lämnar man sajten. UX består av lika delar vetenskap och känsla, därför är det så svårt att göra gränssnitt som alla gillar. Men man bör åtminstone se till att det är användarvänligt.

Bra UX är en iterativ process som kräver tid och erfarenhet, men framför allt en vilja att glädja sina besökare och en övertygelse om att det lönar sig att vara en god värd. 24HR har erfarna UX/UI profiler som kan vägleda er genom den här processen.

Relaterade projekt: Juiceblandare | Inomhuskartor | Interaktiv konferensteknik

Mobile first

Det fanns en tid när våra kunder höjde förvånat på ögonbrynen när vi sa att mobiltelefoner var minst lika viktiga som vanliga datorer. Nuförtiden vet alla att det är med mobilerna som vi interagerar mest med webben.

“Mobile first” handlar inte bara om att minska bredden på en webbsida, utan minst lika viktigt är att minska mängden data som behöver hämtas och visas för varje sida. Att snabba upp laddtider och att se till att knappar och menyer blir fingervänliga ingår också i konceptet.

Gränsen för vad som kan göras i en webbläsare flyttas fram hela tiden. Vi är nästan där att allt som tidigare krävde en “riktig” mobilapp nu kan göras med en vanlig webblösning. Nästa steg är att stora delar av en webblösning även kan fungera utan uppkoppling och skicka pushmeddelanden - precis som en app.

Relaterade projekt: Pulse | Storsätra Fjällhotell | ELO