Lediga jobb Malmö

Brinner du för teknik? Har du några riktigt bra hobbyprojekt i bagaget?

alt text

Vi letar alltid efter skickligt folk som brinner för webb och teknik lika mycket som vi. Tveka inte att kontakta oss med lite länkar till saker du gjort och en kort text om vem du är.

Webbutvecklare .Net

Vi söker nu en senior webbutvecklare med fokus på .NET och publiceringsverktyget Sitecore.

Om oss

Vi är ett tajt gäng med 20 specialister inom bl.a. konceptutveckling, design och inte minst webbutveckling. I arbetet är vi organiserade i mindre kundteam där tätt samarbete, agil metodik, och hög servicenivå är viktiga faktorer. Tillsammans skapar vi riktigt vassa lösningar och har kul på vägen. Mellan våra utmanande kundprojekt gillar vi att testa nya grejor som vi eventuellt kan använda i framtiden. Att ligga långt fram i teknikutvecklingen på webben är mycket viktigt för oss. Vi arbetar från vårt fina kontor intill Lilla Torg i Malmö.

Om rollen

Som webbutvecklare hos oss jobbar du med att ta fram attraktiva och tekniskt utmanande webblösningar i nära dialog med kunden. I den här rollen handlar det mycket om att utveckla lösningar i .Net baserat på publiceringsverktyget Sitecore. Men det kommer också bli aktuellt att utveckla lösningar i t.ex. Javascript. Du kommer att ha nära samarbete med andra utvecklare som jobbar med liknande saker hos oss, men även med andra specialister som t.ex. webbdesigners, konceptutvecklare och projektledare.

Önskade kunskaper och erfarenheter

För att passa in optimalt i den här rollen så behöver du:

  • Ha gedigen erfarenhet av att jobba som webbutvecklare
  • Trivas med både frontend- och backend-utveckling
  • Minimum 3-4 års erfarenhet av Sitecore (v 8.2 och 9) - meriterande om du också är certifierad
  • Minimum 3-4 års erfarenhet av .Net utveckling (ASP.Net WebForms , ASP.Net MVC, .Net Core)
  • Minimum 3-4 års erfarenhet av Javascript, HTML5, CSS3 och SQL Server
  • Ha kunskap om RESTful Web Services
  • Ha erfarenhet av hosting i Azure och/eller AWS

Det är ett extra plus om du har erfarenhet av Episerver, och jobbat med Javascript-ramverken React och Node som vi använder i många av våra kundprojekt.

Är du en kreativ, omtänksam och möjlig webbutvecklare med passion för internet? Vill du dessutom arbeta med andra som är lika passionerade, och som gärna delar med sig av sin kompetens på våra notoriska fredagsfrukostar? Hör av dig till oss!

Kontaktperson för denna tjänst: Mats Byback, mats.byback@24hr.se, 0704-449394