Lediga jobb Malmö

alt text

Vi letar alltid efter skickligt folk som brinner för webb och teknik lika mycket som vi. Tveka inte att kontakta oss med lite länkar till saker du gjort och en kort text om vem du är.

Vi hörs!

Webbutvecklare .Net – Malmö

Till Malmö-kontoret söker vi nu en erfaren webbutvecklare med fokus på .Net.

Som utvecklare hos oss jobbar du med att ta fram lösningar som är i framkant av vad tekniken erbjuder. Du ingår i ett tajt team med olika specialister och tillsammans skapar vi riktigt vassa lösningar. Mellan våra utmanande kundprojekt gillar vi att testa nya grejor som IoT, VR och andra saker som vi eventuellt kan använda i framtiden.

För den här rollen behöver du behärska C#.Net samt webbutveckling i form av Javascript/HMTL/CSS. Helst ser vi att du har jobbat med publiceringsverktyget Sitecore, men om du har erfarenhet av t.ex. EPiServer är det också intressant. Det är ett plus om du behärskar fler språk som t.ex. PHP, och jobbat med olika Javascript ramverk.

Är du en kreativ, kunnig, tydlig, omtänksam och möjlig webbutvecklare med passion för Internet? Vill du dessutom arbeta med andra som är lika passionerade, och som gärna delar med sig av sin kompetens på våra notoriska fredagsfrukostar? Hör av dig till oss.

Kontaktperson för denna tjänst: Mats Byback, mats.byback@24hr.se