Lediga jobb Malmö

alt text

Webbutvecklare full-stack

Till Malmö-kontoret söker vi just nu en full-stack webbutvecklare.

Som utvecklare hos oss jobbar du med att ta fram lösningar som är i framkant av vad tekniken erbjuder. Du ingår i ett tajt team med olika specialister och tillsammans skapar vi riktigt vassa lösningar. Hos oss kommer du få utnyttja den bästa tekniken för varje uppgift. Du kommer även få jobba med modern arkitektur och verktyg som t.ex. API:er, headless-lösningar, AMP, Docker, med mera.

Mellan våra utmanande kundprojekt gillar vi att testa nya grejor som IoT, VR/AR, AI, virtuella assistenter och andra saker som vi eventuellt kan använda i framtiden.

För den här rollen behöver du behärska back-end programmering i något av språken Javascript/Nodejs, PHP, eller C#.Net, samt front-end i form av Javascript/HTML/CSS. Vi ser gärna att du har jobbat med något av publiceringsverktygen WordPress, Sitecore eller EpiServer. Det är ett plus om du jobbat med något Javascript ramverk som React eller Angular. Vi hoppas också du har erfarenhet av att jobba med agila metoder.

Är du en kreativ, kunnig, tydlig, omtänksam och möjlig webbutvecklare med passion för Internet? Vill du dessutom arbeta med andra som är lika passionerade, och som gärna delar med sig av sin kompetens på våra notoriska fredagsfrukostar? Hör av dig till oss.

Kontaktperson för denna tjänst: Mats Byback, mats.byback@24hr.se