Lediga jobb Malmö

Brinner du för teknik? Har du några riktigt bra hobbyprojekt i bagaget?

alt text

Vi letar alltid efter skickligt folk som brinner för webb och teknik lika mycket som vi. Tveka inte att kontakta oss med lite länkar till saker du gjort och en kort text om vem du är.

Webbutvecklare Javascript – Malmö

Till Malmö-kontoret söker vi nu en erfaren webbutvecklare med fokus på Javascript, Node.js och React.

Vi är ett tajt gäng med 18 specialister inom bl.a. konceptutveckling, design och inte minst webbutveckling. I arbetet är vi organiserade i mindre kundteam där tätt samarbete, agil metodik, och hög servicenivå är viktiga faktorer. Tillsammans skapar vi riktigt vassa lösningar och har kul på vägen. Mellan våra utmanande kundprojekt gillar vi att testa nya grejor som vi eventuellt kan använda i framtiden. Att ligga långt fram i teknikutvecklingen på webben är mycket viktigt för oss. Vi arbetar från vårt fina kontor intill Lilla Torg i Malmö.

Som webbutvecklare hos oss jobbar du med att ta fram attraktiva och tekniskt utmanande lösningar i nära dialog med kunden. För den här rollen behöver du behärska Javascript, Node.js, React, HMTL/CSS, och helst trivas med både frontend- och backend-utveckling. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att bygga lösningar i WordPress/PHP, konfigurerat miljöer i AWS, jobbat med Docker, gillar microservices och arbetat med Redux.

Är du en kreativ, omtänksam och möjlig webbutvecklare med passion för internet? Vill du dessutom arbeta med andra som är lika passionerade, och som gärna delar med sig av sin kompetens på våra notoriska fredagsfrukostar? Hör av dig till oss!

Kontaktperson för denna tjänst: Mats Byback, mats.byback@24hr.se.