STARTOM OSSLEDIGA JOBBPROJEKTAKTUELLTKONTAKT
FRAMKANTEN AV WEBBENHEADLESS CMSPET PROJECTS

Julklappstips till en nörd

2021-01-20

Dags att börja handla julklappar från din favoritfåtölj. Slipp trängsel och snålblåst med våra 100% webbhandlingsbara julklappstips.

Batteriladdare plus batterier från IKEA

Jepp, IKEA har den bästa batteriladdaren för hemmabruk. Cool LCD display visar hur pass laddade batterierna är och när de väl är uppladdade så underhållsladdas de i lagom tempo för att vara redo när du behöver dem utan att för den skull nötas ut.

Som om inte det var nog så köper IKEA in sina batterier från världens bästa batterifabrik. Sen tar de bort brandingen och sänker priset. WIN!

Laddaren | Världens bästa batterier

Vidvinkellins för mer inkluderande Skypemöten

Visst är det för bedrövligt när fler än en person skall prata med några andra. Anting syns bara den ene eller så syns all lite till hälften. Köp en billig vidvinkellins för mobiltelefoner och sätt den på din laptopkamera istället. Dina Skypemöten kommer lyfta till en helt annan nivå.

Funkar lika bra på laptop

New York 2140

Det finns väl inte längre många som tvivlar på att klimatförändringarna är:

I New York 2140 har det gått precis så illa som det är ytterst troligt att det kommer göra. All jordens kuststäder är översvämmade och flertalet rovdjur är utdöda. Men… i sin vanliga anda lyckas Kim Stanley Robinson beskriva en framtid att hoppas på. Ett välbehövligt ljus i mörkret.

600 sidor hopp

Aeropress

Handdriven espresso press som pressar espresso nästan bättre än en ångdriven. Kombinera med en kaffekvarn för bästa resultat men även färdigmalet ger överraskande bra kaffe. Se till att sätta dig in i upside down metoden om du vill imponera på juldagsgästerna med dina barista skills.

Allt du behöver

Downwell

Tycker du att TV-spel är för lätta? Att dagens grafik har för många färger och att ramla ner i en brunn om och om igen låter som ett vettigt tidsfördriv? Eller kanske du helt enkelt uppskatar en riktigt polerad och genomtänkt användarupplevelse? Mobil (och ja sure, även på PC och konsoll) spelet Downwell är något av det tightaste spel som någonsin släppts. Ge det till dig själv så har du nått att slå ihjäl tiden med fram till Karl Bertil Johnssons Julsaga börjar.

Android | iOS | Utvecklaren berättar om processen

Yubikey

Säkerhet blir en allt större utmaning på nätet. Ett av de bästa sätten att hålla ordning är att skaffa sig en hårdvarudongel som tar hand om tvåvägsverifiering. Det svenska företaget Yubico är världsledande på tillverkning och utveckling av sådana donglar.

Instegsmodellen | Läs mer om olika Yubikeys