STARTOM OSSLEDIGA JOBBPROJEKTAKTUELLTKONTAKTIN ENGLISH
KARRIÄRVAD ÄR EN PAGE BUILDER?HEADLESS CMSPET PROJECTS

Om du bara skall läsa EN...

2022-05-17

Antalet bloggposter om Progressive Web Apps har exploderat

Mina "flöden" är fulla av läsvärda artiklar om Progressive Web Apps så till den milda grad att jag misstänker att hela webben snart kommer vara full av dem. För att göra ditt liv enklare har jag valt ut några lite extra läsvärda:

Ett podavsnitt om PWAs för dig som hellre lyssnar än läser kan jag rekommendera detta Bubblan 2.0 avsnitt. Jag och Camilo pratar PWA i 27 minuter.

App Scope är en App Store för PWAs.

What, Exactly, Makes Something A Progressive Web App? En lättläst och detaljerad genomgång om vad som krävs för att något skall räknas som PWA. Jag gillar särskilt hur det är indelat i tre steg: det absolut nödvändiga minimikravet, bra-att-ha och slutligen Klassens ljus.

How Google And Others Are Plotting The Revenge Of The Web App Tvärt emot den överdrivet dramatiska rubriken är detta en riktigt mysig artikel som lämpar sig väl för lite fåtöljläsning en fredagskväll.

Why “Progressive Web Apps vs. native” is the wrong question to ask Hmmm.... det här med långa väldigt förklarande rubriker kanske är något jag borde anamma... Nåja, i detta fallet är rubriken något missvisande men det är trots det en läsvärd post. I korthet går den ut på att en PWA ersätter två appar och en webbsida.

Thoughts on progressive web apps on the desktop Författaren har en bra poäng att även desktop kan dra nytta av lite PWA. Vi på 24HR byggde för flera år sedan ett Virtuellt Showroom åt Alfa Laval som hade off-line stöd. det så att säljare kunde "installera" det på sina laptops och sen åka ut till kunder som låg i obygden och fortfarande ha tillgång till materialet. Lösningen vi ersatte var att de hade webbsidan på CD-ROM.

6 web layout myths busted Inte specifikt om PWA men likväl en måsteläsning. Jen Simmons bjuder på en riktigt bra genomgång av några av de möjligheten modern webbdesign erbjuder när det kommer till layout.