STARTOM OSSKARRIÄRBLOGGKONTAKTIN ENGLISH
KARRIÄRVAD ÄR EN PAGE BUILDER?HEADLESS CMSPET PROJECTS

Erfaren Word­Press­utvecklare

Vi söker efter en skicklig WordPress-utvecklare som kan börja jobba hos oss i Malmö så fort det bara går. De flesta av våra kunder har WordPress som CMS, ibland som en del i en Headless-lösning, ibland så nära out of the box som möjligt. Nu vill vi stärka upp med ännu en dedikerad WordPress expert. Om du är självlärd, eller gått på skola spelar ingen roll, bara du kan visa upp ett par skarpa projekt av hög kvalitet.

Vi har ett antal riktigt stora kunder, med webbplatser i olika länder, så du kommer att få jobba med välkända varumärken och tjänster, såväl som mindre lokala företag med höga ambitioner.

Som anställd på 24HR blir du del i ett team som insett vikten av att ligga i webbteknikens absoluta framkant. Utöver det självklara, som lön och friskvård, så erbjuder vi även möjlighet till förmånligt pensionssparande via Avanza, plus att vi sponsrar teknikinköp, böcker, kurser, och konferenser du behöver för att utvecklas, och lära dig nya saker.

Vårt nya fina kontor ligger vid Gustav Adolfs Torg, mitt i Malmö. 

Det du måste känna dig riktigt bra på är:

  • WordPress
  • PHP
  • Temautveckling och plugin-utveckling
  • HTML, CSS, och Javascript

Vi ser det som en bonus om du dessutom har erfarenhet av WooCommerce, Ninja Forms, och andra stora kända plug-ins. Och kan du även Docker så är det extra bonus.

Låter det som nått för dig? Bra, kontakta Mats Byback på mail mats.byback@24hr.se eller ring 070 444 93 94

Kort om 24HR

24HR har gjort banbrytande digitala lösningar sedan 1996 och har idag huvudkontor i Malmö. Vi är cirka 25 anställda och växer sakta men säkert. Kunderna är allt från små lokala företag till internationella jättar, inom ett flertal olika branscher. Deras minsta gemensamma nämnare är att de ser webben som en central roll i sin affär. Vill du veta mer om oss kan du kolla vår Instagram, lyssna på vår podd, se några pet projects vi gjort, eller kolla på några av våra Youtube-filmer.