Testare och testledare

Vi på 24HR söker en erfaren testare och testledare som vill vara med och forma framtiden inom digital teknologi.

Vi är ett hängivet team med 25 specialister inom bl.a. konceptutveckling, design och inte minst webbutveckling. I arbetet är vi organiserade i mindre kundteam där tätt samarbete, agil metodik, och hög servicenivå är viktiga faktorer. Tillsammans skapar vi riktigt vassa lösningar och har kul på vägen.

Mellan våra utmanande kundprojekt gillar vi att testa nya grejor som vi eventuellt kan använda i framtiden. Att ligga långt fram i teknikutvecklingen är mycket viktigt för oss.

Vi har ett antal riktigt stora kunder, med webbplatser i olika länder, så du kommer att få jobba med välkända varumärken och tjänster, såväl som mindre lokala företag med höga ambitioner.

Som anställd på 24HR blir du del i ett team som insett vikten av att ligga i webbteknikens absoluta framkant. Utöver det självklara, som lön och friskvård, så erbjuder vi även möjlighet till förmånligt pensionssparande via Avanza, plus att vi sponsrar teknikinköp, böcker, kurser, och konferenser du behöver för att utvecklas, och lära dig nya saker.

Vårt fina kontor ligger vid Gustav Adolfs Torg, mitt i Malmö.

Vad vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av att testa digitala lösningar och som har en teknisk bakgrund, gärna inom mjukvarutestning eller programvaruutveckling. Du blir vår första anställda specialist inom test och testledning. Du behöver därför vara självgående och kunna ta egna initiativ. Som testare bör du ha en noggrann och strukturerad arbetsmetodik och vara van att använda olika verktyg för att kvalitetssäkra lösningar.

Som testare och testledare hos oss kommer du att få en central roll i utvecklingen av våra lösningar. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt team av utvecklare och designers för att säkerställa att våra lösningar levererar en hög kvalitet och uppfyller kraven från våra kunder.

För att passa in optimalt i den här rollen så behöver du:

  • Ha några års erfarenhet av att jobba som testare
  • Ha erfarenhet av att arbeta med agila metoder
  • Kunna hantera verktyg för att administrera och automatisera tester
  • Vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt

Extra meriterande är det om du också:

  • Jobbat med testledning i större projekt
  • Har certifieringar inom test, via t.ex. ISTQB
  • Kan grunderna i webbteknik och cloudhosting
  • Har praktisk erfarenhet av programmering, helst i JavaScript

Om du är en teknikintresserad och noggrann person som vill vara med och utveckla spännande digitala lösningar, tveka inte att söka tjänsten som testare hos oss! Skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Kontakta Mats Byback på mail mats.byback@24hr.se eller ring 070 444 93 94

24HR har gjort banbrytande digitala lösningar sedan 1996 och har idag huvudkontor i Malmö. Vi är cirka 25 anställda och växer sakta men säkert. Kunderna är allt från små lokala företag till internationella jättar, inom ett flertal olika branscher. Deras minsta gemensamma nämnare är att de ser webben som en central roll i sin affär. Vill du veta mer om oss kan du kolla vår Instagram, lyssna på vår podd, se några pet projects vi gjort, eller kolla på några av våra Youtube-filmer.