STARTOM OSSLEDIGA JOBBPROJEKTAKTUELLTKONTAKT
FRAMKANTEN AV WEBBENHEADLESS CMSPROGRESSIVE WEB APPS

Tack till alla för en lyckad morgon.

06 MAR 2020

Tack så mycket till alla ni som kom och lyssnade på våra föreläsningar på Worlds Best Morning. Vi hade en rolig och inspirerande morgon, och vi hoppas att ni hade detsamma.

“It was a really good level. I can see my self apply both presentation in my work and in my private life, easy to connect in real life” – från en deltagare

Den som vill ha lite länktips om Wardley Maps kan hitta det via länken nedan. Den som vill se fler tjusiga bilder från morgonen, och vem vill inte det, kan göra det här.

Nya uppdrag för Skåne­mejerier

17 MAR 2020

24HR har haft nöjet att jobba med Skånemejerier i över 10 år nu. Nyligen har vi fått förtroendet att genomföra flera uppdrag, bland annat att förnya Skånemejeriers största webbplats skanemejerier.se. Senast den gjordes om var 2015 och då var Skånemejerier en av de första av våra kunder att få en webbplats med WordPress byggd i så kallad headless webb teknik. Tanken nu är att behålla tekniken under huven och låta den få en ny uppdaterad design, levererad av ID Kommunikation.

24HR är värd för World's Best Morning 28:e februari

11 FEB 2020

För tredje året i rad är 24HR värd för Media Evolutions populära event World’s Best Morning. Datumet är 28:e februari, och som vanligt när 24HR står på scen så blir det lättsamt snack om teknik och trender med webben i fokus. Denna gången kryddar vi det med saker som “Pet projects” och “Wardley mapping”. Kom och lyssna och ta reda på vad det handlar om. Med stor sannolikhet kan du lära dig något nytt. Och äta en god frukost, och mingla med folk i branschen förstås. Anmäl dig här!

Årets julsponsring går till Vi-skogen!

01 DEC 2019

I god tradition så satsar 24HR på ett välgörenhetsprojekt vid denna tiden på året. 2019 gick valet till Vi-skogen som länge gjort ett fantastiskt jobb med att plantera träd i Afrika som bidrar till att minska klimatproblemen, men även fattigdomen i utsatta områden.

Fikasnack om framtid och webb

16 SEP 2019

Under The Festival bjöd vi på fika på vår spatiösa takterrass. Kristoffer faciliterade ett tredelat fikasnack om hur vår uppkopplade verklighet påverkar våra liv. Diskussionerna rörde sig mellan parkeringsappar, överturism och hur vi borde bli bättre på att dra nytta av våra telefoners alla olika sensorer.

Ett stort tack till alla som var med och deltog!