STARTPROJEKTKONTAKTOM OSSNYHETERBLOGG & PODD
FRAMKANTEN AV WEBBENHEADLESS CMSPROGRESSIVE WEB APPS

24HR är värd för World's Best Morning 28:e februari

2020-02-11

För tredje året i rad är 24HR värd för Media Evolutions populära event World’s Best Morning. Datumet är 28:e februari, och som vanligt när 24HR står på scen så blir det lättsamt snack om teknik och trender med webben i fokus. Denna gången kryddar vi det med saker som “Pet projects” och “Wardley mapping”. Kom och lyssna och ta reda på vad det handlar om. Med stor sannolikhet kan du lära dig något nytt. Och äta en god frukost, och mingla med folk i branschen förstås. Anmäl dig här!

Årets julsponsring går till Vi-skogen!

2019-12-01

I god tradition så satsar 24HR på ett välgörenhetsprojekt vid denna tiden på året. 2019 gick valet till Vi-skogen som länge gjort ett fantastiskt jobb med att plantera träd i Afrika som bidrar till att minska klimatproblemen, men även fattigdomen i utsatta områden.

Fikasnack om framtid och webb

2019-09-16

Under The Festival bjöd vi på fika på vår spatiösa takterrass. Kristoffer faciliterade ett tredelat fikasnack om hur vår uppkopplade verklighet påverkar våra liv. Diskussionerna rörde sig mellan parkeringsappar, överturism och hur vi borde bli bättre på att dra nytta av våra telefoners alla olika sensorer.

Ett stort tack till alla som var med och deltog!

Testa Tabata!

2019-08-20

24HR bjuder in till ett Tabata-pass i det fria.

En risk med att jobba med webbutveckling är att kroppen inte får tillräcklig stimulans. Länken mellan fysisk aktivitet och riktigt vassa hjärnor är sedan länge fastlagd och det har vi på 24HR tagit fasta på. Vårt arbetsmiljöombud, Josefin, har efter att provat de flesta träningsformer kommit fram till att Tabata är den som ger mest pang för pengarna.

Nu kan Du ta chansen och prova på ett introduktionspass i denna snillrika träningsform. Under The Festival bjuder vi på 24HR in till ett Tabata-pass i det fria. Fredagen den 30 augusti 11:30 ses vi i Slottsparken, vid korsningen Slottsgatan och Hospitalsgatan.

Vi ses!

Ny styrelse­ordförande i 24HR

2019-06-25

Sedan 10:e juni har vi en ny styrelseordförande för 24HR Malmö AB. Det är Rolf Elmér, tidigare bl.a. regionchef för Svenskt Näringsliv i Skåne, som kliver in i styrelsen. Rolf har tidigare erfarenhet från andra bolag i internet-branschen som t.ex. Avail Intelligence (numera RichRelevance), Presis, Sigma, och Absalon.

Han väntas kunna bidra med både affärsutveckling och kontakter genom sitt stora nätverk i regionen. Tillsättningen markerar en ökad satsning på Öresundsregionen, men vi har fortsatt verksamhet och kunder även i Stockholmsregionen.