STARTOM OSSLEDIGA JOBBPROJEKTAKTUELLTKONTAKTIN ENGLISH
KARRIÄRVAD ÄR EN PAGE BUILDER?HEADLESS CMSPET PROJECTS

24HR är värd för World's Best Morning 28:e februari

11 FEB 2020

För tredje året i rad är 24HR värd för Media Evolutions populära event World’s Best Morning. Datumet är 28:e februari, och som vanligt när 24HR står på scen så blir det lättsamt snack om teknik och trender med webben i fokus. Denna gången kryddar vi det med saker som “Pet projects” och “Wardley mapping“. Kom och lyssna och ta reda på vad det handlar om. Med stor sannolikhet kan du lära dig något nytt. Och äta en god frukost, och mingla med folk i branschen förstås. Anmäl dig här!

Vi stöttar Naturskyddsföreningen!

20 DEC 2021

Vi är stolt stödföretag till Naturskyddsföreningen 2021-22. Naturskyddsföreningen är Sveriges största miljöorganisation och en folkrörelse som sedan 1909 står upp för naturen. Föreningen sprider kunskap, bildar opinion och påverkar beslutsfattare lokalt, nationellt och globalt. Klimat, skog, jordbruk, miljögifter, vatten, hav och hållbar konsumtion är de viktigaste arbetsområdena.

Vi har flyttat

19 OKT 2020

Efter ett knappt decennium på Hjulhamnsgatan har vi flyttat 24HRs huvudkontor till Gustav Adolfs Torg. Finare utsikt, smartare layout, ventilation och fungerande värme, och närmre till TUGG var några av de bidragande orsakerna. Men vi kommer att sakna skämtet “Från tryckpress till WordPress” nu när vi inte längre sitter i ett gammalt tryckeri.

Så, tack för nio fantastiska år säger vi till Hjulhamnsgatan, och vi ser fram emot minst lika många på vår nya adress.

Nya uppdrag för Skåne­mejerier

17 MAR 2020

24HR har haft nöjet att jobba med Skånemejerier i över 10 år nu. Nyligen har vi fått förtroendet att genomföra flera uppdrag, bland annat att förnya Skånemejeriers största webbplats skanemejerier.se. Senast den gjordes om var 2015 och då var Skånemejerier en av de första av våra kunder att få en webbplats med WordPress byggd i så kallad headless webb teknik. Tanken nu är att behålla tekniken under huven och låta den få en ny uppdaterad design, levererad av ID Kommunikation.

Tack till alla för en lyckad morgon.

06 MAR 2020

Tack så mycket till alla ni som kom och lyssnade på våra föreläsningar om Wardley Maps och Pet Projects på Worlds Best Morning. Vi hade en rolig och inspirerande morgon, och vi hoppas att ni hade detsamma.

“It was a really good level. I can see my self apply both presentation in my work and in my private life, easy to connect in real life” – från en deltagare

Den som vill ha lite länktips om Wardley Maps kan hitta det via länken nedan. Den som vill se fler tjusiga bilder från morgonen, och vem vill inte det, kan göra det här.