STARTOM OSSLEDIGA JOBBPROJEKTAKTUELLTKONTAKTIN ENGLISH
KARRIÄRVAD ÄR EN PAGE BUILDER?HEADLESS CMSPET PROJECTS
Bubblan 2.0micEn podcast om webb

Sensommar Kick-off 2017

Bubblan 2.0 är tillbaka med ett blandat avsnitt. Tyvärr måste det börja med att prata om vad som borde vara uppenbart för alla och envar: människors kön har ingen betydelse för om de kan data. Därefter blir det det gamla vanliga snacket om nya APIer etc PLUS att Kristoffer äntligen håller sitt löfte (likt en Lannister?) och avlivar all Cyberpunk genom tiderna.   OBS, vill du se en bild på hur man talar i telefon i Kina så gå till vår webbplats och leta upp detta avsnittet 


bubbles

Detta är Bubblan 2.0

Bubblan 2.0 är för dig som jobbar med webb eller är intresserad av hur det är att ha webbutveckling som yrke.

Hur är det att jobba med en plattform som ändras flera gånger om året? Som fungerar på fler skärmstorlekar och har fler interaktionsmöjligheter än något annat medium i världshistorien?

Vi delar med oss av vad vi lärt oss under snart två decennier, vi pratar om nya tekniker och kommer med tips. Tanken är att varje avsnitt skall hålla sig till ett ganska avgränsat ämne och inte bli längre än 30 minuter.

Prenumerera

Du hittar våra avsnitt på bland annat iTunes eller Pocket Casts:

Har du en iPhone så rekommenderar vi att du laddar hem Overcast för att lyssna. För dig med Android så rekommenderar vi Podcast Player.

Kontakta oss gärna på podden@24hr.se med frågor, önskemål eller tips.