Att jobba på 24HR

Vi på 24HR har rört oss i framkanten av digitaliseringen i över tjugo år, vilket har varit extremt lärorikt.

En insikt är hur viktigt det är med kreativa medarbetare som trivs med att lösa komplexa problem. Därför ser vi till att de som jobbar här får möjlighet att utvecklas, både inom det de kan, men även inom helt nya områden.

Personlig utveckling

För att stimulera kunskapsutvecklingen på 24HR uppmuntrar vi inlärning och experimentlusta. Vi avsätter tid till personliga projekt på arbetstid, vi går på kurser, sponsrar teknikinköp, och åker på konferenser. Emellanåt håller vi hackathons där vi laborerar kring olika kommande tekniker eller funderar på hur vi kan effektivisera våra interna processer.

Kultur

Vi gör roliga saker ihop även utanför våra kundprojekt. Vi tränar tabata, har internkonferenser, reser till andra konferenser, har en stående fredagsfrukost där vi delar med oss av vad vi lärt oss, samt har regelbundna afterworks.

Men vi vill inte skapa en sekt, de som jobbar här är individer med sina egna perspektiv, och det är något vi värnar om!

Alla goda ting är fyra

Kreativa

Kreativitet är många saker. Att skapa något nytt, att använda vad som finns på ett oväntat sätt, att leta efter nya synergier.

Att vara kreativ är ett måste i en föränderlig bransch.

Nyfikna

Vi vet att vår bransch alltid kommer att befinna sig i ständig förändring och att vi inte har något annat val än att förändras med den.

Så det är bra att vi är nyfikna och gillar att prova nya saker.

Möjliga

I början var utmaningen huruvida saker var möjliga att göra. Kan WordPress driva en multinationell webbplats? Kan en sida se bra ut på en mobil?

Idag vet vi att svaret alltid är ja. Frågan är hur det görs på bästa sätt.

Omtänksamma

Vi värnar om våra kunder och varandra. Vi tar ansvar för det vi byggt och vi delar med oss av vår kunskap.

Sök jobb här

Om vi söker en särskild kompetens så lägger vi ut en annons här på sidan om det. Men vi letar alltid efter webbutvecklare med nyfikenhet och driv. Oavsett om du känner dig mest hemma i .Net eller NodeJS världen, front of the front end eller full stack.

Letar du praktik?

Bra, för vi letar efter praktikanter som är sugna på att bli en del i vår dagliga verksamhet. Du får handledning och skarpa projekt att lägga i din portfolio. Så om du är nyfiken på att utvecklas och lära dig mer om hur det är att jobba på en teknikbyrå så hör av dig till Mats.