Teknik

Webben har kommit långt sedan vi lanserade vår första webbplats 1998. Animerade gifar är inte längre det nya heta, medan tjänster som på den tiden var otänkbara har blivit vardag.

Ständig förändring

Att lista de tekniker vi behärskar är nästan omöjligt, det kommer nya hela tiden, och vissa faller ifrån efter ett år (AMP någon?).

Här är i varje fall ett axplock av vad vi är riktigt vassa på, saker våra kunder använder, och en del av det som är påväg att bli stort.

NodeJS

Med dess event-drivna, icke-blockerande I/O-modell, är Node.js perfekt för att hantera dataintensiva realtidsapplikationer på ett effektivt sätt.

SolidJS

SolidJS är känt för sin reaktivitet och optimerade prestanda, vilket ger en smidig användarupplevelse. SolidJS är ett snabbare alternativ till React och är vår första val till kraftfulla och optimerade weblösningar.

Rust

Rusts fokus på säkerhet och minneshantering garanterar robusta system som står emot fel och minskar sårbarheter. Dess effektivitet och prestanda är idealisk för systemnivåprogrammering och komplexa applikationer. När en applikation är affärskritiskt och kräver mycket prestanda, är Rust det givna valet.

Flutter

Vi använder Flutter för att skapa visuellt tilltalande och funktionellt rika mobilapplikationer. Flutters unika sätt att bygga användargränssnitt med egna widgets säkerställer en konsekvent och naturlig prestanda över både iOS och Android-plattformar.

React

Vi använder React för att utveckla dynamiska, och responsiva webbapplikationer. Reacts komponentbaserade arkitektur möjliggör en effektiv och modulär kodstruktur, vilket underlättar snabbare utveckling och underhåll.

.NET

.NET är en kraftfull och flexibel plattform från Microsoft som stödjer utveckling av både webb- och skrivbordsapplikationer. .NET's interoperabilitet med olika programmeringsspråk och verktyg ger oss flexibiliteten att anpassa våra applikationer för att uppfylla specifika kundbehov.

PHP

PHP är ett väl etablerat server-sideskriptspråk som är särskilt lämpat för webbutveckling och kan enkelt integreras med olika databaser. Dess popularitet och omfattande användning världen över gör det till ett utmärkt val för att bygga allt från små webbplatser till komplexa webbapplikationer.

Tailwind

Tailwind är en utility-first CSS-ramverk som ger oss möjlighet att snabbt konstruera anpassade gränssnitt direkt i HTML, vilket minskar behovet av att skriva anpassade CSS-stilar.

WordPress

WordPress, det mest populära innehållshanteringssystemet (CMS) i världen. WordPress erbjuder en flexibel och användarvänlig plattform som är idealisk för allt från små företagswebbplatser till stora e-handelsplatser.

Selenium

Selenium är ett kraftfullt verktyg för att testa webbapplikationer över olika webbläsare och plattformar, vilket säkerställer att våra applikationer fungerar felfritt oavsett användarens val av webbläsare. Vi kan dessutom vara lite extra stolta att vara grundarna av WebDriverIO, ett Open Source projekt som har över 1.2 miljoner nedladdningar per vecka.

Cypress

Cypress är ett innovativt verktyg som vi använder för både funktionella och visuella regressionstester av webbapplikationer. Med Cypress kan vi utföra automatiserade tester som simulerar riktiga användarinteraktioner, vilket säkerställer att vår applikations funktionalitet och användargränssnitt uppfyller våra höga krav.

Docker

Dockers container-teknologi möjliggör snabb, konsekvent och isolerad miljö för våra applikationer, vilket garanterar pålitlig och enhetlig drift över olika plattformar. Utan docker hade en flexibel, microservicebaserad arkitektur varit mycket mer komplex.

PostgreSQL

Postgres är en avancerad open source relationsdatabas. Dess kraftfulla funktioner för datalagring, pålitlig prestanda och hög säkerhet gör den idealisk för komplexa och storskaliga applikationer. Postgres är vår primära val om inte en annan, mer specific, databas behövs.

Kubernetes

Kubernetes är hörnstenen i modern infrastruktur. Detta kraftfulla verktyg för containerorhantering förenklar distributionen, skalar upp, och säkerställer sömlös hantering av containeriserade applikationer. 95% av våra projekt använder sig av Kubernetes, oavsett om de körs i molnet eller på en egen server.

Google Cloud

Google Cloud är som namnet antyder Googles molnlösning. Ett utmärkt, flexibelt val för både små och stora företag.

Amazon Web Services

AWS breda spektrum av tjänster, från beräkning och lagring till avancerad analys och maskininlärning, möjliggör för oss att bygga och underhålla flexibla och kraftfulla applikationer.

Microsoft Azure

Azure erbjuder en mångsidig uppsättning molnverktyg och tjänster, som inkluderar beräkning, analys, lagring och mycket mer, vilket ger oss möjligheten att skapa, hantera och distribuera applikationer på en global skala.