Vill du växa med oss?

Vi omfamnar förändring

En viktig anledning till att vi har varit med så länge är att vi omfamnar förändring. Vi drivs av att ta våra lösningar ett steg längre än alla andra, av den enkla anledningen att vi vet att den som står still i en bransch som ständigt utvecklas, egentligen går bakåt. Vi försöker inte skapa framtiden, vi lever framtiden, här och nu.

Vill du också använda befintlig teknik på nya kreativa sätt? Vill du vara med och hitta nästa revolution inom det digitala*? Då vill vi gärna att du hör av dig.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom ett omväxlande arbete med gott om möjligheter till att utvecklas inom sin roll, eller kanske prova nya roller, så erbjuder vi några andra saker för att underlätta våra medarbetares utveckling:

  • 12 dagar om året till egna projekt
  • Vi köper in teknik som kan användas till R&D
  • Spelrum
  • Återkommande afterworks och internkonferenser
  • Resor, boende och biljetter till relevanta konferenser
  • 3D-skrivare på kontoret

Utrustning

Självklart får du själv vara med och styra vilken utrustning, både hårdvara och mjukvara du behöver för att utföra ditt jobb. På 24HR använder vi allt från MacOS till Linux, Vim till Photoshop… inte för att de två har något gemensamt, men du fattar. Vi tror inte att framtiden är dogmatisk, så därför är inte vi heller dogmatiska. Tycker du att Word är bättre än Google Docs så är det Word du använder.

Det digitala

Till en början var det bara webb, vi var en webbyrå. Idag bygger vi tjänster med flera olika gränssnitt och underliggande system. Idag är vi en digitalbyrå som främst arbetar med skräddarsydd systemutveckling. Några av de revolutioner vi varit med att normalisera är: responsiva sidor, opensource cms, headless web och agila arbetsmetoder.

Det vi pushar för nu är serverless, microservices, API first, och en massa nya frameworks och teknikval.

Roller, roller, roller

Utvecklare

Majoriteten av oss som jobbar på 24HR är utvecklare, allt från den bakersta av back-ends till den främsta front-ends, plus full-stack för den som vill det.

Mycket av det vi gör bygger på Open Source-lösningar och vi har en tydlig övervikt mot NodeJS, WordPress, och React. Men vi har även ett grymt .Net team, eftersom vi alltid strävar efter att ta fram den lösning som passar våra kunder bäst, och det innebär att vi strävar efter flexibilitet. Vi bygger lösningar till våra kunder istället för att sälja färdiga produkter.

Utvecklare av gränssnitt

Några av oss är specialiserade inom strategi, UI/UX, grafisk design, redaktionellt arbete och SEO, de mjuka värdena utöver koden. Alla delar är viktiga byggstenar till det som ska resultera i ett färdigt projekt. Vårt fokus ligger inte bara inför lansering, utan även på vidareutvecklingen efter.

Att skapa magi från en vag idé till ett färdigt system som uppfyller kundens önskemål och helst överträffar förväntningarna, är det roligaste vi vet!

Utvecklare av utvecklarna

Vi har projektledare och produktionsledare, två snarlika roller där projektledare har mer budgetansvar och kundkontakt. De har stor erfarenhet av att driva digitala projekt och god förståelse för de bakomliggande teknikerna.

De ser till att kunden är delaktig under projektets gång, i med och motgång och de hjälper till så att våra utvecklare både utvecklar, och utvecklas som önskat.

Vanliga frågor

Tar ni emot praktikanter? 🙋🏽‍♀️🙋‍♂️

Absolut, vi erbjuder praktikplatser inom alla roller på en digitalbyrå. Skicka ett mail till Mats och beskriv vad du vill lära dig mer om, och under vilken tidsperiod, så kollar han om vi har något som passar.

Var ligger era kontor?

Mitt i Malmö på Gustav Adolfs torg

Måste jag ha gått någon särskild utbildning? 🧑‍🎓

Nejdå, även om det finns gott om bra skolor för den som vill jobba med teknik, så vet vi att det går att lära sig på egen hand. Det viktiga är att du kan bevisa att du har relevant kompetens, och det kan lika gärna vara från att ha frilansat, eller drivit eget företag som självlärd.

Andra frågor

Hund eller katt? 🐶 🐈‍⬛

Både Hund och katt, dock ej på kontoret på grund av allergier.

Shorts på jobbet? 🩳

Absolut

Måste jag vara en nörd?

Nej, men det kan underlätta.

Tyst eller pratglad?

Du får vara exakt dig själv, vi har alla typer.

Måste man hålla på MFF?

Nej, du behöver inte ens gilla fotboll

Agilt eller strikt vattenfall?

Agilt, med utrymme för ständig förbättring.

PS eller Xbox? 🎮

Vi har fyra PS5:or på kontoret, så räkna med PS.

Nu då?

Fortsätt till vår Lediga Jobb sida och se om där finns något som passar dig. Läs på lite om den lediga positionen, och maila oss ditt CV. Skulle det inte finnas en position för dig just nu, men du känner ändå att du har något att tillföra oss, då är du välkommen att skicka oss en spontanansökan.

Är du i inte redo att söka nytt jobb idag så kan du skriva upp dig på vårt sporadiska nyhetsbrev så att du inte glömmer bort oss.

Eller så stänger du ner den här sidan, och spenderar resten av ditt liv med att undra om du inte gjorde ditt livs största misstag.