STARTOM OSSLEDIGA JOBBPROJEKTAKTUELLTKONTAKTIN ENGLISH
KARRIÄRVAD ÄR EN PAGE BUILDER?HEADLESS CMSPET PROJECTS

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi på 24HR skapar framtidssäkra digitala lösningar utifrån våra kunders behov.

Det innebär att vi inte ställer krav på att du som kund använder ett särskilt system eller teknik. Dina behov, och den bästa lösningen för dem, är alltid utgångspunkten. Vi anser även att det är viktigt att vi kan ta ansvar för hela projektets livscykel, flera år efter lansering.

Från första möte till långvarig förvaltning. Vi har experter med stor erfarenhet inom alla steg i ett webbprojekt: strategi, grafisk formgivning, UX, utveckling, webbredaktörsarbete.

Appar för alla enheter

Modern webbteknik gör det möjligt att skapa en app som fungerar på alla enheter med en browser. Utan begränsningar eller krav från dem som driver app stores.

Här kan du lära dig mer om Progressiva Webb Appar

Röstassistenter

Det är försvinnande liten skillnad mellan att bygga en röstassistent och en webbsida. Trots att det ena känns som en science-ficton film och det andra har varit vardag i flera år nu.

Om du inte tror oss så kommer vi gärna ut och berättar mer, eller så ser du när vår Tech Lead pratar om röstassistenter här intill.

Optimera befintlig webbplats

Hur snabbt en sida laddar blir allt viktigare för hur väl den rankar på Google. Det, och hur smart ditt innehåll är upptaggat kan göra enorm skillnad för din verksamhet.

Här kan du se Kristoffer berätta allt om det på SEO konferensen SearchStars.

Effektivare processer

Våra kunder använder styrkan i digitaliseringen. Det innebär oftast att flera system som tidigare legat isolerade från varandra kopplas ihop för att skapa synergieffekter. Allt med ett eller flera lättanvända gränssnitt, som till exempel mobilappar och dashboards på storskärm.

Digital Strategi

Vi delar gärna med oss av den erfarenhet vi samlat på oss under våra mer än två decennier som teknikbyrå. Vi håller i workshops och samlar in kunskap om våra kunders utmaningar. Sedan tillför vi vår kunskap om hur de kan lösas på ett effektivt sätt.

Ett annat sätt är att läsa vår blogg eller lyssna på vår podcast om webb.

UX & UI för interaktiva lösningar

Att designa för ett dynamiskt interaktivt system är något helt annat än att göra det för print. Erfarenhet är viktigt, men likaså en djup kunskap om hur tekniken som driver det grafiska gränssnittet fungerar. Vi har också märkt att vår tekniska expertis gör det möjligt för oss att ta fram riktigt innovativa lösningar.

Framtidssäker Teknisk arkitektur

Våra kunder har varit bland de första med många av de tekniker som senare kommit att dominera webben. Vi var flera år före med till exempel responsiva lösningar, att använda WordPress som CMS till stora sajter, headless arkitektur, samt flera andra tekniker som prefetching, Nodejs, PWA, Nginx.

Webbredaktörer

Vi hjälper flera av våra kunder att uppdatera innehållet på deras webbplatser. Vi redigerar bilder och lägger i texter som skickas till oss i textfiler eller excellark. Vi behärskar alla stora CMS och flera av de små. Det finns inget krav att vi skall ha byggt sidan vi uppdaterar.

Förvaltning och vidareutveckling av befintliga webbplatser

Vi ser det som naturligt att ta ansvar för de lösningar vi byggt, även efter lansering. Vi kan även ta över ett befintligt projekt och förvalta det. Vi anpassar driftavtal utefter vår kunders olika behov.

Annonsinsköp

Vill du komma igång med annonsering på Facebook, eller kanske Google Ads? Vi kan hjälpa dig, både med utbildning eller rent av ta hand om ditt annonskonto. Vi har personal med mångårig erfarenhet av målgruppsinriktad annonsering.

Framtid

Vi har redan börjat använda oss av de tekniker som kan komma att ge våra kunder ett övertag inom några år. Exempel på det är Machine Learning och Augmented Reality, två tekniker som redan idag är så pass mogna att de kan användas i skarpa projekt. Här kan du se mer av vad vi anser vara påväg att slå igenom på bred front på webben.