Vad vi gör

Vi på 24HR skapar framtidssäkra digitala lösningar utifrån våra kunders behov.

Det innebär att vi inte ställer krav på att du som kund använder ett särskilt system eller teknik. Dina behov, och den bästa lösningen för dem, är alltid utgångspunkten. Vi anser även att det är viktigt att vi kan ta ansvar för hela projektets livscykel, flera år efter lansering.

Från första möte till långvarig förvaltning. Vi har experter med stor erfarenhet inom alla steg i ett webbprojekt: strategi, grafisk formgivning, UX, utveckling, webbredaktörsarbete.

Digital transformation

Våra kunder använder styrkan i digitaliseringen. Det innebär oftast att flera system som tidigare legat isolerade från varandra kopplas ihop för att skapa synergieffekter. Allt med ett eller flera lättanvända gränssnitt, som till exempel mobilappar och dashboards på storskärm.

Digital Strategi

Vi delar gärna med oss av den erfarenhet vi samlat på oss under våra mer än två decennier som teknikbyrå. Vi håller i workshops och samlar in kunskap om våra kunders utmaningar. Sedan tillför vi vår kunskap om hur de kan lösas på ett effektivt sätt.

Ett annat sätt är att läsa vår blogg eller lyssna på vår podcast om webb.

UX & UI för interaktiva lösningar

Att designa för ett dynamiskt interaktivt system är något helt annat än att göra det för print. Erfarenhet är viktigt, men likaså en djup kunskap om hur tekniken som driver det grafiska gränssnittet fungerar. Vi har också märkt att vår tekniska expertis gör det möjligt för oss att ta fram riktigt innovativa lösningar.

Optimera befintlig webbplats

Hur snabbt en sida laddar blir allt viktigare för hur väl den rankar på Google. Det, och hur smart ditt innehåll är upptaggat kan göra enorm skillnad för din verksamhet.

Här kan du se Kristoffer berätta allt om det på SEO konferensen SearchStars.

Framtidssäker Teknisk arkitektur

Våra kunder har varit bland de första med många av de tekniker som senare kommit att dominera webben. Vi var flera år före med till exempel responsiva lösningar, att använda WordPress som CMS till stora sajter, headless arkitektur, samt flera andra tekniker som prefetching, Nodejs, PWA, Nginx.

Webbredaktörer

Vi hjälper flera av våra kunder att uppdatera innehållet på deras webbplatser. Vi redigerar bilder och lägger i texter som skickas till oss i textfiler eller excellark. Vi behärskar alla stora CMS och flera av de små. Det finns inget krav att vi ska ha byggt sidan vi uppdaterar.

Förvaltning och vidareutveckling av befintliga webbplatser

Vi ser det som naturligt att ta ansvar för de lösningar vi byggt, även efter lansering. Vi kan även ta över ett befintligt projekt och förvalta det. Vi anpassar driftavtal utefter vår kunders olika behov.

Annonsinsköp

Vill du komma igång med annonsering på Facebook, eller kanske Google Ads? Vi kan hjälpa dig, både med utbildning eller rent av ta hand om ditt annonskonto. Vi har personal med mångårig erfarenhet av målgruppsinriktad annonsering.