Webbutveckling

Behöver du hjälp att bygga en ny webbplats, integrera din webbplats med något annat system eller kanske ge den ett ansiktslyft? Vi kan hjälpa dig!

Vi på 24HR har byggt webbplatser, stora som små, i snart 30 år. Oftast använder vi WordPress men vi bygger med andra cms också, till exempel Sitecore och Contentful. Vi kan koppla ihop en webbplats med ditt CRM- eller PIM-system, eller med i stort sett vilket system som helst som ditt företag använder sig av i verksamheten för att hålla reda på lagersaldon, webshoppar, mm.

Webbutvecklare på 24HR som arbetar vid en dator med kod på skärmen. Skrivbordet är fyllt med post-it-lappar, en kaffemugg och utvecklingsverktyg.

Vad är skillnaden på ett vanligt- och ett headless CMS?

Ett Headless CMS är ett helt vanligt CMS med den skillnaden att det inte renderar någon HTML eller CSS. Headless CMS är med andra ord inte en specifik produkt, utan ett sätt att implementera vilket CMS som helst (med ett API).

Ditt CMS ska inte vara spindeln i nätet.

Vad det innebär? Som namnet antyder så handlar det om att koppla loss CMS:et från front end-renderingen. Premisserna för hur användar­upplevelsen blir ska med andra ord inte styras av vilket CMS som du har valt.

Risken med att börja prata om Headless är att det låter som att det måste till en särskild typ av CMS för det. Så är absolut inte fallet. Alla CMS går att göra Headless men självklart finns det en del som är bättre lämpade eller erbjuder Headless out of the box.

Vi har till exempel byggt och lanserat Skånemejerier, Resurs Bank, Atos Medical och en världsomspännande utvecklarsida för ett Japanskt konsumentteknikbolag som Headless med WordPress som CMS. Och självklart är vår egen sida, som du just nu sitter och läser, även den headless.

Sammanfattningsvis en lista på fördelar:

  • Full kontroll över renderingen ger snabbare sidor
  • Frikoppling mellan innehåll och struktur gör det enklare att visa upp saker på olika sätt, på olika delar av en webbplats
  • Frikopplingen gör det även lättare att visa innehåll på olika sätt i olika kanaler
  • Det blir mycket lättare att hämta in extern data och publicera på webbplatsen
  • Är ett måste i en API First-arkitektur.Frikopplingen gör det även lättare att visa innehåll på olika sätt i olika kanaler

Saker vi gör

Nyligen lanserade vi över 100 stycken webbplatser för Orklas varumärken och vi hjälpte Atos Medical med 22 nationella webbplatser plus en internationell .com site. Vi har en lång relation med Resurs Bank och har byggt minst fem olika versioner av deras skandinaviska webbplats.

Väljer du oss som samarbetspartner kan du vara trygg med att du får en flexibel lösning, headless eller inte, och att du har oss med dig i ryggen långt in i framtiden då vi tar förvaltning och efterföljande SEO på allvar.

Vill du prata webb med oss?

Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

* Obligatoriska fält