Workshops & Föreläsningar

Planerar du en konferens för ditt företag eller kanske en teamdag för din avdelning? Arbetar ni digitalt redan eller har ni en önskan om att göra det framåt?

På 24HR har vi alltid gillat att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi brinner för att på ett pedagogiskt och underhållande sätt kunna förmedla stora som små insikter men även grotta ner oss i de mer komplicerade aspekterna av digitalisering. Vi har hållit föreläsningar samt organiserat workshops med fokus på digitalisering, skapat AI-riktlinjer genom dynamiska workshops, och presenterat underhållande trendspaningar på konferenser i många år.

Kanske har du sett oss föreläsa på någon konferens? Eller har du besökt något av våra frukostevent?

Några exempel på våra senaste workshops och föreläsningar:

  • Hur fungerar AI under huven
  • Så integrerar du AI i din tekniska arkitektur
  • Ta fram en AI-policy
  • Förbättra din On-site SEO
  • Förbättra din tekniska SEO

Vill du anlita 24HR som föreläsare?

Är du intresserad av att vi kommer ut och föreläser hos er? Vi djupdyker mer än gärna i ett ämne som ni vill lära er mer om. Då handlar det inte enbart om en grundläggande introduktion; vi anpassar självklart innehållet så att det matchar just er publiks komfortnivå, och strävar efter att kombinera underhållande inslag med praktiska och värdefulla lärdomar hämtade från våra egna projekt och erfarenheter.

Behöver ni ta AI ett steg vidare internt och arbeta fram en ny policy eller strategi? Då är en workshop ett bra sätt att engagera hela teamet i frågan och ge alla berörda en inblick och förståelse för vad det är vi arbetar fram.

Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

* Obligatoriska fält