18 november 2019

Årets julsponsring går till Vi-skogen!

I god tradition så satsar 24HR på ett välgörenhetsprojekt vid denna tiden på året. I år gick valet till Vi-skogen som länge gjort ett fantastiskt jobb med att plantera träd i Afrika som bidrar till att minska klimatproblemen, men även fattigdomen i utsatta områden.

16 september 2019

Fikasnack om framtid och webb

Under The Festival bjöd vi på fika på vår spatiösa takterrass. Kristoffer faciliterade ett tredelat fikasnack om hur vår uppkopplade verklighet påverkar våra liv. Diskussionerna rörde sig mellan parkeringsappar, överturism och hur vi borde bli bättre på att dra nytta av våra telefoners alla olika sensorer.

Ett stort tack till alla som var med och deltog.

20 augusti 2019

Testa Tabata!

24HR bjuder in till ett Tabata-pass i det fria.

En risk med att jobba med webbutveckling är att kroppen inte får tillräcklig stimulans. Länken mellan fysisk aktivitet och riktigt vassa hjärnor är sedan länge fastlagd och det har vi på 24HR tagit fasta på. Vårt arbetsmiljöombud, Josefin, har efter att provat de flesta träningsformer kommit fram till att Tabata är den som ger mest pang för pengarna.

Nu kan Du ta chansen och prova på ett introduktionspass i denna snillrika träningsform. Under The Festival bjuder vi på 24HR in till ett Tabata-pass i det fria. Fredagen den 30 augusti 11:30 ses vi i Slottsparken, vid korsningen Slottsgatan och Hospitalsgatan. Anmäl dig här Tabata in the Park

Vi ses!

25 juni 2019

Ny styrelseordförande i 24HR

Sedan 10:e juni har vi en ny styrelseordförande för 24HR Malmö AB. Det är Rolf Elmér, tidigare bl.a. regionchef för Svenskt Näringsliv i Skåne, som kliver in i styrelsen. Rolf har tidigare erfarenhet från andra bolag i internet-branschen som t.ex. Avail Intelligence (numera RichRelevance), Presis, Sigma, och Absalon. Han väntas kunna bidra med både affärsutveckling och kontakter genom sitt stora nätverk i regionen. Tillsättningen markerar en ökad satsning på Öresundsregionen, men vi har fortsatt verksamhet och kunder även i Stockholmsregionen.

20 maj 2019

Nyanställda på 24HR!

Idag började inte mindre än två nya anställda - formellt - hos oss. Jag skriver "formellt" för att de redan varit här ett bra tag, båda som praktikanter ifrån sina YH-utbildningar. André Tente har vi känt i ungefär ett år då han gjorde sin första praktik hos oss. Sedan dess har han varit här som timanställd parallellt med sin utbildning till Javascript-utvecklare på Lernia. Marcus Thelin är en nyare bekantskap som "bara" varit här i 14 veckor på sin avslutande praktik ifrån sin utbildning som också är YH-utbildningen till Javascript-utvecklare på Lernia. Vi önskar både mycket välkomna till oss!

29 januari 2019

Vi deltar på Internet i Fokus, 2:a april

En av våra lokala återkommande favoritkonferenser är Internet i Fokus. Nästa tillfälle är 2:a april och 24HR kommer delta igen. Denna gången är det Kristoffer Fredriksson som kommer prata om hur man bygger webb med stöd för röstassistenter. Röststyrning har kommit till Sverige, kanske främst genom Google Home och väntas bli en viktig kanal framöver. Så kom gärna och lyssna om vad man kan (och bör) göra redan nu. Det blir ett frukostpass 8-8:30 och en "breakout session" 13:00-13:30. Biljetter bokar du här: https://simplesignup.se/event/145829. Är du kund till oss, hör av dig så fixar vi biljett till bra pris! http://internetifokus.se

29 januari 2019

Nylanserat - Hammer & Hanborgs nya sajt!

Den 24: januari blev en stor lanseringsdag på 24HR. I fokus stod lanseringen av en omfattande sajt till rekryterings- och bemanningsföretaget Hammer & Hanborg (https://hammerhanborg.se/). Sajten, som tagits fram i nära samarbete med reklambyrån Mustasch, finns på svenska, engelska och norska och omfattar både publika och inloggade delar som tillsammans utgör ett digitalt nav i företagets verksamhet. Tekniskt sett är lösningen byggd i Javascript med React/Node, och en headless CMS arkitektur med Wordpress som adminverktyg.

18 december 2018

24HR is host for "Worlds Best Morning" @Media Evolution, 1st Feb!

On the 1:st of February 24HR will host Media Evolution's "Worlds Best Morning". The theme for this one-hour talk is nothing less than this:

Get your tickets here

"How to talk about AI at parties

What has coffee making, Tao Te Ching, and Flamingos in common? They all feature in this packed hour on AI and Tech, hosted by 24HR, for starters. But they also serve as entry points into one of the most important discussions we need to have in tech right now.

After you leave this breakfast you will not only be glowing from some nice smoothies and whatnots, you’ll also be able to have meaningful discussions with friends, family or complete strangers about what AI is and how it can make or break us in the coming decades."

Get your tickets here

5 december 2018

Årets julsponsring - Läkare Utan Gränser!

Vår vana trogen så skänker vi pengar till en välgörenhetsorganisation vid denna tiden på året. I år gick detta bidrag till Läkare Utan Gränser som vi tycker gör ett fantastiskt arbete och har en effektiv organisation där pengarna används väl.

10 oktober 2018

24HR snackar sajtoptimering på Internet i Fokus 24/10

Höstens upplaga av Internet i Fokus är den 24:e oktober, och denna gången är vi med som partner igen. Denna gången är det Camilo (techlead) och Jesper (AD/UI-designer) som kommer hålla två miniföreläsningar på temat "nya sätt att optimera din webbplats". Det utlovas konkreta förslag på åtgärder på en ett antal olika områden. Det blir ett frukostpass 8-8.30 och en "breakout session" 11:30-12. Det finns biljetter kvar. Är du kund till oss, hör av dig så fixar vi biljett till bra pris! http://internetifokus.se

21 juni 2018

Nylanserat - Resurs Banks nya sajt!

Igår den 20: e juni, lanserades Resurs Banks nya webbsajt. Den förra sajten, som 24HR också utvecklade, har tuffat på fint sedan 2012. Men på sex år händer det mycket i webbvärlden, så det var dags för en nystart. Den nya sajten är förstås byggd enligt konceptet "headless web" och använder WordPress för administrera innehållet. Designen har Resurs Bank själva stått för, medan 24HR har gjort all utveckling och ansvarar även för hostingen i AWS.

17 mars 2018

Nylanserat - MA System Utbildning

Nyligen lanserade vi en ny fin sajt till vår kund MA System Utbildning. Naturligtvis är den responsiv och med ett komponentbaserat UI. Sajten är byggd med publiceringsverktyget Sitecore.

15 mars 2018

Lär dig mer om headless web på Foo Café, 10:e april

Vi kommer hålla en dragning om "headless web" på Foo Café den 10: april med start kl 17:30. En slags favorit i repris av det vi gjorde på Media Evolutions Worlds Best Morning den 26:e januari. Denna gången kommer vi krydda det med en teknisk del, där vi även går igenom arkitektur och tekniska fördelar i mer detalj. Välkommen att lyssna! Anmäl dig här: http://foocafe.org/malmoe/events/1813-what-is-headless-cms-and-why-should-you-care

5 mars 2018

Ny kund - Watski

Vi välkomnar båttillbehörsföretaget Watski som kund! Till att börja med ska vi hjälpa dem att optimera sajten, samt bygga ett nytt administratörsgränssnitt för att uppdatera produkter och annan information till sajten. Utvecklingen ska göras i Javascript med ramverken React.js och Node.js.

29 januari 2018

24HR snackar headless web på "Worlds Best Morning"

Den 26:e januari höll vi en uppskattad dragning på Media Evolutions "Worlds Best Morning". Cirka 100 deltagare fick under ca 45 min en grundlig dragning på temat "headless web", både vad det är och vilka fördelar det medför. Bilder från eventet hittar du här.

8 december 2017

Årets julgåva går till Plan International

Vår vana trogen så skänker vi pengar till en hjälporganisation kring jul. I år går pengarna till Plan International och deras arbete för att skydda barn i katastrofområden. Var gärna med och bidra ni också. Ni hittar dem här https://plansverige.org/foretagsjulklappar/

28 november 2017

Vi söker webbutvecklare i Malmö

Nu vill vi bli fler på Malmö-kontoret! Det är framför allt full-stack webbutvecklare vi söker för tillfället.

Läs mer här: https://www.24hr.se/artikel/lediga-jobb-malmo/

Är du intresserad av att jobba på en tekniskt driven och kreativ byrå så har du hittat rätt. Välkommen att kontakta oss.

20 september 2017

Vi ses väl på Internet i Fokus?

Vi tycker Internet i Fokus är en bra och relevant konferens med fokus på det vi brinner för, nämligen Internet. Så vi är med igen till hösten. Datumet att boka i kalendern är 25:e oktober, och platsen är som innan det trevliga Quality Hotel View, Hyllie, Malmö.

Denna gången kommer vi hålla två "breakout sessions", en kl 08:00-08:30 och en kl 13.00-13:30. Rubriken är "Så startar du ett digitalt transformationsprojekt". Fokus är på hur man kan få till en bra start med ganska liten insats.

Vi finns såklart också tillgängliga hela dagen för frågor, tips, eller bara lite rundsnack :-)

Anmäl dig här: http://internetifokus.se/#biljetter

Vi håller också en workshop dagen efter konferensen, den 26/10, med rubriken "Så förbättrar du dina digitala tjänster". Här går vi in lite mer på djupet på olika metoder att identifiera och utveckla sina digitala tjänster.

Hoppas vi ses på IIF!

2 maj 2017

Ny webbplats åt Orangeriet

Ett orangeri är ett hus dit växterna flyttar in på vintern, innan de flyttar ut i trädgården på sommaren. Precis som vi svenskar gör. Hos Orangeriet i Kungens Kurva i Stockholm växer successivt ett helt hus fram där kunderna kommer att kunna handla allt för sitt hem året om. Här finns allt för dig som gillar att snickra, renovera, dekorera, pynta, piffa, bygga, gjuta, måla, tapetsera, planera med mera.

Vi har under våren arbetat med Orangeriets webbplats, där konceptarbete, UX/ID-design och implementering av en ny plattform ingått.

Siten innehåller information om Orangeriet och dess butiker med inspiration, tips och tricks för hus och hem.

12 april 2017

Ny site för Promote

Under våren 2017 har vi hjälpt Promote att byta plattform till Wordpress. I samband med detta gjordes en redesign av siten och 24HR stod för implementation och webbutveckling (html/CSS). Fokuset låg på användarbarhet för administratörerna hos Promote.

Siten använder sig av Visual Composer där 24HR utvecklade egna skräddarsydda komponenter som följde framtagna wireframes och interaktionsdesign.

Under hela projektet har vi tillämpat agila metoder. Vi har jobbat nära tillsammans med Promotes Art Director och projektledare.

Bland annat så genomförde vi ”daily stand ups” och gjorde sprintplanering enligt SCRUM. En av 24HRs utvecklare ansvarade för SCRUM-masterrollen. Andra faktorer som underlättade kommunikationen var ett gemensamt Slack-konto tillsammans med kunden där de dagliga avstämningarna skedde på ett effektivt sätt. Vi arbetade efter en gemensam backlog där vi varje dag stämde av status och gjorde prioriteringar tillsammans.

11 april 2017

Facelift för Stödlinjen

Under 2017 har vi jobbat vi med att ta fram en ny struktur där ny design, färger, ikoner, typografi och logotyp ingick. Siten vänder sig till tre målgrupper; de som har spelproblem, anhöriga till personer som har spelproblem, samt personer som är verksamma inom spelforskning och studier.

Specifika ikoner har tagits fram för att underlätta för besökaren att snabbt hitta rätt information och kontaktytan och chatten har blivit lättare att hitta.

Den röda linan symboliserar själva stödlinjen och följer med besökaren genom hela siten som en röd tråd.

På siten finns ett självtest och ett självhjälpsprogram som också fått ett uppdaterat utseende med tydliga färgförklaringar och ikoner.

23 mars 2017

Webbplats och e-handel för NCS

Vi har under 2016 hjälpt NCS och CapQ att utveckla sin digitala närvaro med en ny webbplats och e-handelslösning där verksamhetens mål- och inriktning speglas.

Under detta arbete levererade vi bland annat strategi gällande hur NCS skulle ta ett kommunikativt grepp gentemot sina olika målgrupper, wireframes, design samt teknisk arkitektur och implementation.

Webbplatsen innehåller en e-handelslösning som är integrerad med affärssystemet Agresso. Det finns fyra olika språkversioner att välja mellan (svenska, tyska, engelska och kinesiska).

Arbetet fortsätter med vidareutveckling under 2017.

23 mars 2017

Identitet och digital närvaro för Relay

Nyckelpersoner från Assemblin, tidigare Skanska Installation, står bakom det nystartade Relay. Ett bolag som ska verka inom installationer för el, tele och säkerhet inom kommersiella fastigheter.

24HR fick det ärofyllda uppdraget att ta fram bolagets namn, skapa en grafisk identitet samt en webbsida

Identiteten bygger på idén om aktivering. En relä är den komponent i en elektrisk krets som tillåter att cirkeln sluts och blir strömförande. På samma sätt sluter Relay cirkeln i ett bygge och ger liv till byggnader som tidigare varit inaktiva. Logotypen speglar detta genom att låta r:et påminna om symbolen för en relä i ett elektriskt diagram.

Den digitala närvaron är inledningsvis en funktionell site som visar på bolagets vision och ambitioner men med ett grafiskt grepp som matchar namnets innebörd.

16 februari 2017

Vi ses väl på Internet i Fokus - igen?

Eftersom vi tyckte det var kul att medverka på Internet i Fokus i höstas så bestämde vi att vara med igen nu till våren. Datumet att boka i kalendern är 28/3, och platsen är som senast Quality Hotel View, Hyllie, Malmö.

Denna gången kommer vi hålla två "breakout sessions", en kl 10:30 och en kl 13.00. Rubriken är "Webbplatsen - navet i din kommunikation". Vi kommer prata om webbplatsens delvis nya roll, där den både knyter ihop kommunikationen, och är en källa varifrån information ska ut i olika kanaler. Vi kommer bl.a. få höra hur man kan anpassa webben för att möta Googles nya sätt att använda informationen, hur viktigt det är med API:er, förklara fördelarna med "headless CMS", och varför vissa t.o.m. bygger "headless web" (d.v.s. webbplatser som inte ens går att besöka utan endast är till för att indexeras/användas av andra sidor). Som vanligt lite tekniskt, men på en begriplig nivå för alla.

Däremellan kommer vi visa lite intressanta kundreferenser, och finns såklart tillgängliga hela dagen för frågor, tips, eller bara lite rundsnack :-)

Anmäl dig här: http://internetifokus.se/#biljetter

Hoppas vi ses där!

13 oktober 2016

Vi ses väl på Internet i Fokus?

Du har väl inte missat att 24HR kommer att lyfta Internet i Fokus till nya höjder. Vi har ett helt rum till förfogande där vi kommer att hålla föredrag, bjuda in till interaktion och “dema” ett av våra senaste digitaliseringsprojekt.

På morgonen och efter lunch kommer Kristoffer att köra en presentation om hur webben kommer att ta vid nu när vi har passerat “Peak App”. Vilka fördelar det innebär för dig och vad du skall tänka på i ditt nästa projekt. Det blir en del överraskande siffror och stalltips om det absolut senaste inom webbteknik. Allt levererat på vårt sedvanligt lättillgängliga men insatta vis.

30 september 2016

Nylanserat - Skånemejerier!

Nyligen lanserade vi Skånemejeriers nya webbplats. Den är i första hand ett verktyg för att på bästa sätt nå ut med information till relevanta parter. Fokus har varit en snabbladdad sida, responsiv design, enkelt att uppdatera och stabilt.

15 september 2016

Nylanserat - IKEA Hotell

Smålands största hotell - IKEA Hotell i Älmhult med 254 rum - har nyligen fått en ny, fräsch webbsajt. Det är enkel skandinavisk design i IKEA-stil med mycket hemtrevnadskänsla som gäller. I bakgrunden är det WordPress som serverar sidorna. Sajten är tvåspråkig för närvarande, och såklart responsiv.

7 september 2016

Nyanställd techlead - Marco Pegoraro

Vi välkomnar Marco Pegoraro som anställd vid vårt Malmö-kontor sedan 1:e augusti. Marco är en erfaren webbguru med många strängar på sin lyra. Ursprungligen från Italien där han bl.a. drev egen webbyrå, och i Malmö/Sverige sedan tre år tillbaka på olika företag inom IT/webb. Parallellt med anställningen hos oss driver Marco ett forum för frontend-utvecklare i regionen kallat MalmoJS (https://www.facebook.com/malmojs/). Hos oss kommer Marco jobba som techlead/arkitekt och ingå i projekt åt våra kontor i både Malmö och Stockholm.

17 juni 2016

Jens Nilsson stärker upp

Vårt senaste tillskott på kontoret i Malmö är Jens Nilsson som började den 13/6 på en timanställning som webbutvecklare. Jens studerar systemutveckling med inriktning på .Net vid Newton Yrkeshögskola. Han ska jobba hos oss under sommaren och förhoppningsvis även under terminerna till en viss del. Välkommen Jens!

21 mars 2016

Välkommen Josefin!

Vi önskar Josefin Aulin varmt välkommen till vårt kontor i Malmö! Hon började den 21:e mars en tjänst som senior projektledare och ska hålla i några av våra större projekt. Josefin kommer närmast från en liknande tjänst på Digitas LBi i Malmö och innan dess haft en lång karriär på IT-konsultföretaget Sigma i Malmö.

16 mars 2016

Välkommen Marcin!

Marcin Kossowski började den 15:e mars en tjänst som webbutvecklare med fokus på frontend. Han är placerad på vårt Malmö-kontor och kommer närmast från konsultföretaget Cybercom Group. Innan dess har han även haft en tjänst på Mirakelbolaget, samt studerat Informatik vid Lunds Universitet.

15 mars 2016

Välkommen Oscar!

Till vårt kontor i Malmö välkomnar vi Oscar Lillheden! Oscar började den 14:e mars som webbutvecklare. Oscar kommer senast från en tjänst på LJ System i Lund och har innan dess studerat till webbutvecklare vid Linnéuniversitetet i Kalmar.

7 mars 2016

Nygammal kund - Skånemejerier

Vi vann upphandlingen om att få göra Skånemejeriers nya webbsajt

Skånemejerier är en gammal kund till 24HR. Vi började arbeta med dem redan 2006, men sedan några år har de legat lågt med utveckling av sin webbsajt. Nu var det hög tid att göra något nytt och i den upphandlingen så fick 24HR äran att göra den nya sajten. Arbetet startar i dagarna och vi ser fram emot att få sätta tänderna i detta projekt!

2 januari 2016

Välkommen Anders!

Vi har fått tillskott till vårt Malmö-kontor i form av Anders Rehn som ska jobba som webbutvecklare. Anders började formellt i samband med årsskiftet men har innan dess jobbat som konsult hos oss under några veckor. Anders har drivit egen webbyrå under ett par år, parallellt med studierna till Civilingenjör i Datateknik vid LTH.

16 december 2015

Nylanserat - Am Bloodstocks nya sajt

Till vår kund Am Bloodstock - en uppfödare av förstklassiga travhästar i Sverige, Frankrike och USA - har vi lanserat en ny fräsch webbsajt

Efter att ha samarbetet under ett par års tid med vidareutveckling av Am Bloodstocks webbsajt var det till slut dags att göra en nystart. Vi gjorde om sajten från början med en ny fräsch WordPress installation, ny responsiv design (av byrån Neuwasser), och enklare administration. Sajten hämtar dagligen information om starter och resultat från ATG.

14 december 2015

Ny kund - Prenad!

Vi välkomnar Prenad som ny kund

Prenad är ett företag inom Bravida koncernen som sysslar med installationer inom framför allt el och VS. 24HR har fått i uppdrag att ta fram en ny modern webbsajt till dem. Den kommer byggas med hjälp av WordPress med en ny responsiv design.

21 september 2015

Ny kund - SOVA

SOVA butikerna tar vår hjälp att utveckla sin omnichannel strategi

SOVA tar nya steg in i "omnichannel" världen och ska bl.a. ta fram en sängkonfigurator som till en början ska användas av butikernas egna säljare. Med en iPad som plattform ska säljaren via den här lösningen kunna lotsa fram kunden att plocka ihop en säng där alla delarna garanterat passar ihop. Lösning byggs med modern webbteknik i form av bl.a. Nodejs och React.

Välkomna som kund till 24HR!

28 augusti 2015

Välkommen Alexander!

Vi hälsar Alexander Nilsson välkommen till gänget på 24HR i Malmö! Alexander började den 17:e augusti och intar en roll som webbutvecklare. Alexander som studerat webbutveckling på Teknikhögskolan har tidigare erfarenhet från webbyrån Menmo i Malmö.

18 juni 2015

Episk Bouleturnéring 2015 avgjord

Så var det då äntligen avgjort. Malmökontorets boulemästare är korade

I strålande sommarväder, otippat nog, samlades 24HRs Malmö kontor på Boulebar vid Drottningtorget för att se vem som var bäst på att slänga sfäriska metallföremål så nära en liten träkula som möjligt.

Boules AWAY! Efter en lagom mysig turnéring vann laget Lag Ett med Mats, Faddi och Kristoffer i en jämn final mot Ninja Turtles. Men vägen dit var kantad av dramatik. Första matchen mot lag J avgjordes med en enda poäng och just som andra kvalmatchen höll på att bli en förkrossande vinst sköt Kristoffer bort tre av de egna kloten. Matchen slutade oavgjort efter att tiden gått ut.

Men en vunnen och en oavgjord match räckte för att gå till final då lag Black Dragon hade lägre "målskillnad". Efter de inte särskilt fysiskt påfrestande aktiviteterna fortsatte kvällen inne i det som förr huserade husarernas hästar med fransk mat och öl.

11 april 2014

Sweden.se + 24HR

På uppdrag av Svenska institutet har vi byggt ett API och centraliserad lagring av information, som är tänkt att användas för ett flertal webbsiter och andra applikationer.

Syftet var att Svenska Institutet och andra organisationer inom NSU (Näringsfrämjande i utlandet) skulle kunna återanvända samma information i flera kanaler. Varje organisation kan själv bidra med information som alla andra sedan kan ta del av och använda. Vi har försäkrat oss om att den som bidrar med information "äger" sin egen del, och det är endast de som sedan kan editera eller ta bort denna information. Dessa rättigheter sker med hjälp av nycklar. Det är alltså inga klassiska behörighetsinställningar, eftersom det skulle innebära väldigt mycket administration och inte heller gå väl ihop med hur dynamisk databasen är. www.sweden.se är först ut med att använda vår lösning och nu står ett flertal andra siter på tur. Team: Utvecklare Camilo Tapia (lead) , Faddi Idris och Jens Nilsson, projektledare Evy Törnkvist.

11 april 2014

Release av Stödlinjens motivator

Motivatorn är en interaktiv applikation framtagen för Stödlinjen, en nationell stöd- och rådgivingsservice för personer som har problem med spel om pengar.

Syftet med applikationen var att hjälpa besökare att få insikt om- och hjälp med sina spelvanor. Lösningen består av ett antal moduler där den första är ett test som, efter ett antal frågor, resulterar feedback om ens eget spelande. Efter det följer moduler där besökaren kan reflektera över sitt spelade och inom givna ramar kunna lägga upp en handlingsplan. Handlingsplanen ligger sedan till grund för att successivt kunna förändra sitt beteende.

Applikationen är en klientapplikation skriven i javascript och är implementerad i ramverket Backbone. Klienten är kopplad till en server som hanterar innehåll och konton för besökarna. Den är också implementerard i javascript (node.js) och använder MongoDB för datalagring.

Team: Utvecklarna Anders Larsson och Markus Ullmark, projektledare Joakim Taraldsson. Länk: https://www.stodlinjen.se/motivatorn/

11 april 2014

LUKSUSOWA

Den legendariska polska potatisvodkan Luksusowa har fått en ny webbplats tack vare ett gränsöverskridande samarbete där 24HR i Stockholm var teknikleverantör.

Hanna Lidgren var produktionsledare och beskriver projektet såhär:

Våra största utmaningar låg dels i ren fysisk plats. Vår beställare satt i Polen, designbyrån i England och vi, som teknikleverantör, satt i Sverige.

Sedan fanns det många utmaningar i att konceptet rent grafiskt inte direkt får en att tänka CMS. Detta i kombination med att siten skulle vara tvåspråkig och responsiv gjorde det mycket komplext.

Det är en .net site med N2 som CMS, till fronten har vi använt backbone som ramverk och sen är det en del javascriptande (förstås). Förutom Hanna så ingick Hoshi, Pelle, Anders L och Evy i teamet. Markus har supportat och kodat en del han med.

Så skynda iväg och läs allt om hur något så sällsynt som en potatisvodka tillverkas. www.luksusowavodka.com

11 april 2014

Folkets BRAVO

24HR i Malmö har i dagarna lanserat www.folketsbravo.nu åt Bravo. Projektet är ett samarbete med reklambyrån Adamsson & Appelfeldt.

Kampanjen går ut på att blanda sin egen juice, designa sin egen förpackning och förhoppningsvis få sin juice producerad av Bravo.

Snabbfakta:

  • Allt kör på en virtuell server
  • Allt byggs på Wordpress
  • Prestandafokus där cachning och så få js frågor som möjligt säkrar prestanda
  • Dynamisk subtraktiv färgmixning av juicen (succékoden ligger här)
  • Det tas screenshots på varje juicepacket för att, bland annat, kunna använda bilden på FB genom att låta en headless browser (phantomjs) surfa in på en url och ta en screenshot
  • Dynamisk ködistribution med hjälp av egenkodad köautomatisör

10 april 2014

Ny kundportal lanserad

Nyligen lanserade 24HR en ny kundportal för Toyota. Arbetet påbörjades tidigt i våras efter brainstorming tillsammans med involverade parter. Vi landade i två insikter som låg till grund för projektet:

Toyota i Sverige har en unik möjlighet att göra information tillgänglig för sina kunder. Teknisk information kring bilen, servicehistorik, bonuspoäng, tillbehör, finansieringsinformation och manualer låg tidigare lagrat i tredjepartssystem och hos det europeiska huvudkontoret. Att koppla upp sig mot de olika leverantörerna och presentera informationen på en och samma plats gör det möjligt för Toyota-ägare att få en mer komplett bild av sitt bilägande .

Vi insåg dessutom att det fanns en stor mängd kunnande hos Toyota som kunde vara till nytta för bilägarna men som inte fann sin rätta plats på toyota.se. På mintoyota.se lyfter vi information så som hur man rustar bilen inför vintern, eller hur man ska tänka inför en försäljning medan toyota.se mer kan fokusera på nybilsförsäljning.

Dessa två insikter samt en rad idéer kring förbättringsåtgärder på befintlig funktionalitet resulterade i nya mintoyota.se.

11 januari 2012

Malmö-kontoret anställer

Faddi Idris har börjat som webbutvecklare hos oss och kommer förstärka vårt team i Malmö med kompetens inom bl a C#.Net och PHP.

Till en början kommer han specialisera sig inom Sitecore-utveckling. Välkommen Faddi!