Om oss

24HR är en väletablerad digitalbyrå som har sin bas i Malmö. Vi är ca 25 anställda specialister inom strategi, koncept, UX, design, arkitektur, utveckling och sökoptimering.

Vi har en teknisk spetskompetens som få byråer i Sverige kan matcha. Det vi brinner för är att med smart arkitektur och bra UX lösa våra kunders behov inom digital närvaro. Resultatet av vårt arbete är ofta kompletta webbsajter och appar, men kan lika gärna vara en arkitekturskiss eller en grafisk design.

24HR välkomnar både små och stora företag och organisationer som kunder. På kundlistan finns idag företag som Resurs Bank, Mercedes, Sony, Region Skåne och Hypergene.

24HR grundades redan 1996 i internets barndom. I Malmö har vi varit aktiva i nuvarande form sedan 2010. Vi är i huvudsak personalägda.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer på 24HR?

Vad vi gör

Vi har kompetens inom allt som rör digitalisering.

Att jobba på 24HR

Vad vi gör för att trivas och utvecklas.

Hur vi jobbar

Vi jobbar agilt och med en väletablerad process.

"Jag har jobbat med 24HR som leverantör i olika projekt under flera år. Jag upplever att de är outstanding på på UI/UX, de är väldigt bra på lösningskoncept och strategi för den digitala resan. De behärskar också till fullo backendintegrationer”

-Håkan Dennersten, Region Skåne, med fler.