Vilka är 24HR?

24HR är en väletablerad digitalbyrå som har sin bas i Malmö. Vi är cirka 25 anställda specialister inom strategi, koncept, UX, design, arkitektur, utveckling och sökmotoroptimering.

Vi har en teknisk spetskompetens som få byråer i Sverige kan matcha. Det vi brinner för är att med smart arkitektur och bra UX lösa våra kunders behov inom digital närvaro. Resultatet av vårt arbete är ofta kompletta webbsajter och appar, men kan lika gärna vara en arkitekturskiss eller en grafisk design.

Våra tjänster

Vi gillar företag och organisationer oavsett storlek

Vi har fått förtroendet att arbeta med en mängd spännande och utmanande projekt för kunder som Resurs Bank, Orkla, Tjärö, Mercedes, Ingka centres, Sony, Atos Medical, Region Skåne, Hypergene med flera.

24HR grundades redan 1996 i internets barndom. I Malmö har vi varit aktiva i nuvarande form sedan 2010. Vi är i huvudsak personalägda.

Vad vi gör

Vi har kompetens inom allt som rör digitalisering. Vi kan hjälpa dig att bygga hemsidor, appar eller annan typ av skräddarsydd systemutveckling.

Hur vi jobbar

Vi jobbar agilt och med en väletablerad process enligt scrum-metoden där våra kunder har full inblick under projektets gång.

En kombo av lyhördhet + drivkraft och trivsel skapar bästa arbetsplatsen!

24HR är en digital byrå som har varit i framkant av digitaliseringen i över 20 år. Vi värdesätter kreativitet och problemlösning bland våra anställda och uppmuntrar att lära sig och växa inom respektive område. Vi stöttar även personliga projekt, kurser, teknikinköp, konferenser och hackathons för att stimulera kunskapsutvecklingen.